Just nu i augusti 2021

Sommaren gjorde ett uppehåll men kom tillbaka och jag har några lediga dagar kvar att njuta av. Eftersom det är första lördagen i månaden är det också dags för ett just-nu-inlägg.

Just nu läser jag Pestön av Marie Hermanson till bokcirkeln. Eftersom jag måste läsa böcker i ordning har jag precis läst Den stora utställningen efter att ha tänkt läsa den i tusen år (eller i alla fall sedan den var ny) och jag gillade den verkligen. Jag läser också Vår mörka hemlighet av Jenny Quintana och den är också bra!

Just nu lyssnar jag på ganska lite. Jag är aldrig bra på att lyssna, men nu när hjärnan är väldigt trött går det väldigt dåligt att lyssna. Det räcker med fågelkvitter för min del och lite lugn musik ibland. Dessutom är jag glad att kunna läsa, för det funkar bättre än både att lyssna eller titta på tv-serier. En sak, ett fokus kanske.

Just nu tittar jag på De var fem med maken, Black-ish med ungarna (och maken) och The White Lotus för mig själv. Och OS självklart, men inte lika mycket som vanligt.

Just nu längtar jag efter att mina tomater ska mogna. De är lite sega i år. Dessutom ser jag fram emot att Alla mot alla ska köra igång i slutet av månaden. Vi såg programmet för första gången förra säsongen och gillade skarpt.

 

Kika gärna in hos Anna och Ulrica för fler just-nu-enkäter och svara gärna själv också.

 

 

5 reaktioner på ”Just nu i augusti 2021”

    1. Jag hade fått för mig att det skulle vara en tung bok om världsutställningen och Einstein, men det var det verkligen inte. Rekommenderas! Pestön har jag inte riktigt kommit in i ännu. Vi har röjt ett förråd på övervåningen som ska bli badrum, så fokus har varit på det senaste dagarna.

  1. Jag går också och väntar på att mina tomater ska mogna, men har i all fall fått knoppar eller vad man ska kalla det. Har också försökt följa med en del i OS, men det har fått bli via radio då jag ogillar att mästerskapen sänds i en kanal som kräver att man ska betala extra då jag tycker att detta borde vara tillgängligt för alla.

    Här är mina svar: https://ewelinasbokblogg.com/2021/08/08/just-nu-i-augusti/

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: