Det blir påskekrim hela april

När jag läste igenom mina läslistor för att kunna tipsa om påskekrim insåg jag att jag läst väldigt få deckare den senaste tiden. Detta trots att spänningsromaner är väldigt bra för en trött hjärna. Inspirerad av gårdagens inspirationskväll om påskekrim har jag därför bestämt mig för att ägna hela april åt just det.

Som vanligt har jag gjort en lista med böcker som kan bli lästa under månaden:

Alla ljuger av Camilla Grebe

Eldslandet av Pascal Engman

Geiger av Gustaf Skördeman

Mordkonsulten av Elly Griffiths

Mörkret av Ragnar Jónasson

Norr om Beirut av Anna Tell

Nämn inte de döda av Christina Wahldén

Samtal från en ängel av Guillaume Musso

Skymningstid av Henrik Bromander

Stormvakt av Kristina Ohlsson

The Survivors av Jane Harper

Var inte rädd för mörkret av Kristina Agnér

Verkliga brott av Denise Mina

 

 

Photo by Anna Shvets from Pexels

2 reaktioner på ”Det blir påskekrim hela april”

  1. oj då! det var inte dåligt! sedan skulle jag vara väldigt trött i hjärnan! jag har inte heller läst så många deckare under senare tid. det har varit så många andra böcker som pockat på uppmärksamhet. Janr Harper har jag länge tänkt läsa liksom Pascal Engman. Kristina Agnér är jag nyfiken på. vågar inte riktigt ta tag i Griffiths nya serie. saknar Ruth

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: