Just nu i september

Bloggen Kulturkollo finns inte mer, men vi fortsätter att första lördagen varje månad berätta om vad vi läser, tittar på, lyssnar till och längtar efter. Häng gärna på du också!

Just nu läser jag Here is the beehive av Sarah Crossan, en roman skriven på prosalyrik om att förlora någon man inte har rätt att sörja. Än så länge är den mycket, mycket bra. Senare i september ges den ut på svenska av [etta] och heter då Bikupan.

Just nu tittar jag på charmiga The Letdown på Netflix. Det är en australisk serie om en föräldragrupp och glorifierar verkligen inte småbarnstiden, men skildrar en inte onödigt nattsvart heller.  Jag absolut älskar huvudrollsinnehavaren Audrey, spelad av Alison Bell.

Just nu lyssnar jag på musik som jag växte upp med. Det blir Van Morrison, The Beatles, Elton John, Kim Larsen och mycket mer.

Just nu längtar jag efter efter att de första, intensiva veckorna på terminen ska ersättas av någon slags flyt som gör att jag faktiskt orkar läsa lite innan jag slocknar på kvällarna.

 

Nu är det dags för dig att avslöja sitt just-nu-läge. Gör det i en kommentar, i din blogg eller på sociala medier. Kika också gärna in till Carolina, Anna, Helena och Ulrica för fler inlägg.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: