Så lyxigt med #läsretreat20

I fyra år har ett gäng glada boknördar träffats sista helgen i januari på Hotell Gästis i Varberg. Vi firar att den tråkigaste månaden är över och att vi överlevt. Sedan njuter vi av varandras sällskap kombinerat med total isolering på våra enkelrum. Den perfekta kombinationen för en introvert person med vissa extroverta behov. Dessutom gör sällskapet att det går alldeles utmärkt att börja precis varje mening med ”jag läste en bok …”

Så fort jag jobbat färdigt idag rullar jag söderut och det ser jag så obeskrivligt mycket fram emot. Vill du se vad vi pysslar med är det bara att följa taggen #läsretreat20 på instagram.

Bilden ovan är taget under förra årets träff och självklart är det Carina  (längst fram) som står för den.

4 reaktioner på ”Så lyxigt med #läsretreat20”

  1. Åh, så fantastiskt underbart 🙂
    Tack vare din blogg har jag faktiskt kommit igång med läsandet på ett helt annat sätt.
    Kram fr sö Dalsland och en fin helg önskar jag dig/er.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: