52 bra saker: Gemensamt tv-tittande

När barnen blir tonåringar är det inte alltid lätt att få dem att lämna rummet och att göra saker med sina föräldrar är kanske inte det roligaste de kan komma på. Något vi försöker göra är ändå att följa tv-serier tillsammans för att få en gemensam stund varje dag. Det låter kanske trivialt, men i den familjesituation vi har just nu är det en umgängesform som brukar funka. Just nu har vi lockat ut ungarna med hjälp av 11 säsonger av The Big Bang Theory på dvd. Vi har nog sett de flesta avsnitten redan, men aldrig i ordning och det är väldigt roligt att följa karaktärerna från avsnitt ett och framåt. Jag mindes inte riktigt hur udda Sheldon, Leonard och Raj var. De har verkligen utvecklats allihop (utom möjligen Howard som är mest normal i början, men kanske minst i slutet då han inte utvecklas särskilt mycket) och första säsongen håller helt klart fortfarande.

När Lillebror O inte orkar och vill titta med oss ser jag, maken och Storebror O på La Casa de Papel. Vi är snart färdiga med första säsongen och jisses vad bra den är. Ett långsamt, långsamt tempo, men ändå otroligt spännande. Varje gång vi tror att det är kört för rånarna tar handlingen en ny vändning och de upphör aldrig att förvåna. En serie jag varmt rekommenderar. Dessutom roligt att höra spanska och kunna snappa upp ett och annat ord.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: