52 bra saker: Att slippa laga mat

Jag tycker så väldigt illa om att laga mat. Faktiskt skulle jag sträcka mig så långt som att säga att jag avskyr det. Det är därför en av de bästa sakerna med att ha semester utomlands är att jag slipper laga mat. Lyxen med restauranger är värd varenda krona.

Jo, vi delar på matlagningen hemma, men det hjälper inte. Jag vill slippa laga mat alla dagar i veckan.

Uppdatering: Håller helt med de som kommenterat att ledighet ofta innebär matlagning hela tiden. Så är det. Två veckors lyx på resa blev det och imorgon är det dags för frukost, lunch och middagsfix igen. Det är kanske därför det oftast känns rätt okej när vardagen börjar igen.

2 reaktioner på ”52 bra saker: Att slippa laga mat”

    1. Möjligen på helgerna, men knappt det heller längre. Vardagsmaten är bara förknippat med stress för mig. Önskar att jag hade kunnat se det som en avkoppling istället.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: