En grym utmaning

April är den grymmaste månaden hävdar vi på Kulturkollo den här veckan och så här lyder veckans utmaning:

Veckans utmaning blir en “välj snabbt”-variant med påsktema. Välj ett av svaren nedan och motivera gärna!

  • Påskhelgen – grymt avkopplande eller grymt stressigt? Nu blir årets påsk lugnare än den brukar, men helger som innebär sociala måsten stressar mig alltid. Jag försöker lära mig att slappna av men det går sådär. Påsken är ändå bättre än julen och det verkar dessutom som att det blir fint väder.
  • Påskmust grymt gott eller grymt överskattat? Gott, gott! Konstigt nog dricker jag sällan speciellt mycket påskmust jämfört med hur mycket julmust jag lyckas hälla i mig.
  • Påskekrim – grymt peppad eller grymt trist? Jag är inte alls peppad på deckare just nu tyvärr. Synd, då påskekrim är en fin tradition.
  • Påskäggsjakt – grymt kul eller grymt jobbigt att fixa? Grymt jobbigt även om jag inte behöver fixa. Lekar och tävlingar är inte min grej och det gäller även påskäggsjakt.
  • Påskkärringargrymt sött eller grymt fånigt? Jo med det är fint ändå, men visst är de ganska få nu för tiden? Fördrar i alla fall påskkärringar framför alla halloween-kostymer.

Foto: Kaboompics 

4 reaktioner på ”En grym utmaning”

  1. Ja, vad har hänt med påskkärringarna? Har inte sett några på många år. Men det är väl halloween som har tagit över, som sagt. Så får affärerna sälja halloween-kostymer och krimskrams också.. 😉

  2. Såg ingen påskkärring alls igår, och då låg jag ändå inte hemma i läsfåtöljen. Det närmsta häxor jag kom var “Chilling Adventures of Sabrina” på Netflix. Älskar seriens drift med patriarkat och organiserad religion.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: