Nu blir det mässpepp!

På torsdag inleds årets Bokmässa i Göteborg. Lite senare än vanligt, vilket betyder att även vi kommunalarbetare har hunnit få lön. Om det är bra eller dåligt återstår att se.  Självklart ägnar Kulturkollo veckan åt Bokmässan och även här kommer jag att blogga direkt från Svenska Mässan i dagarna fyra.

Veckans utmaning på Kulturkollo handlar om att dela med sig av det som lockar mest på årets mässa. Själv ser jag fram emot att lyssna på författare som Jonas Gardell, Jonas Hassen Khemiri, Jacqueline Woodson och Nawal El Saadawi.

Min seminarieplanering hittar du här och nej, jag kommer troligen inte att orka gå på alla punkter, eller helt enkelt välja något annat om jag känner för det. För även om författarsamtalen är fantastiska är mötet med bokbloggarvänner viktigare. Det kan därför hända att jag hänger på någon trevlig människa till ett seminarium som egentligen inte är ett förstaval, eller helt enkelt prioriterar en kopp kaffe framför annat.

Mest av allt ser jag ändå fram emot att få träffa Maggie O’Farrell, en författare som tillhört mina favoriter sedan jag läste hennes debut After you’d gone som utkom år 2000. Sedan dess har jag läst fyra av hennes följande sex romaner och jag läser just nu den självbiografiska I am, I am, I am, som på svenska heter Ett hjärtslag från döden.

Och så hoppas jag på många trevliga mingel, luncher, middagar och annat trevligt. Det blir kanon det här.

 

2 reaktioner på ”Nu blir det mässpepp!”

    1. Tyckte först att det inte fanns så mycket intressant, men jag hade fel. Vi kan ju hoppas på att Woodson kommer till LitteraLund i vår, för visst är det dags för konferens 2019?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: