Bokcirkla med Maggie O’Farrell på Bokmässan

Ibland är det lite extra roligt att befinna sig i bokbloggarvärlden, som t.ex. när det vankas speciella möten med favoritförfattare. 2016 ordnade Kulturkollo (eller Anna egentligen) en bokcirkel med fantastiska Kim Thúy (som är en av fyra nominerade till Det alternativa Nobelpriset) och vi hade en magisk stund tillsammans. Förra året fick jag och Fanny chansen att intervjua Jennifer Niven. Två stora stunder i mitt bokbloggarliv, tillsammans med selfieögonblicket med Abdellah Taïa efter hans seminarium 2016.

I år har Kulturkollo (läs Anna igen) fått möjligheten att arrangera en bokcirkel tillsammans med Sekwa/ETTA-förlag och författaren Maggie O’Farrell. En författare som jag absolut älskat sedan jag läste hennes Bara Alice 2001. Klockan åtta på Bokmässelördagen den 29/9 ska vi cirkla hennes självbiografiska bok Ett hjärtslag från döden som just kommit ut.

Det ska bli så otroligt kul!

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: