enligt O

Tankar från en bokberoende

Tre saker jag ser fram emot i vår

Vi har väckt upp Kulturkollo från vinterdvalan och första veckotemat handlar om att blicka framåt på det som är nytt och fräscht. Veckans utmaning handlar därför om följande:

Vilka 3 kulturella upplevelser under 2017 längtar du efter?

Just nu längtar jag mest efter ljus. Det överskuggar allt annat. Men visst längtar jag efter kultur också.

I vår har Trollflöjten nypremiär på Göteborgsoperan. Jag har redan sett föreställningen många gånger och det är något av en favoritopera. Nu ska grabbarna O få se den för första gången och det ska bli roligt. Första gången jag såg den var jag inte många år och jag var helt överväldigad. Hoppas att de ska tycka om den också.

Dessutom blir ungarna medtvingade på Laleh i Trädgårdsföreningen. Svärmor ska med också och hon uppskattar det en aning mer. Jag ser fram emot att få se Laleh live för första gången och hoppas på strålande sol.

När det gäller böcker finns det en massa titlar jag ser fram emot, men om jag ska välja en får det bli De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru, som ges ut av Norstedts i mars

Föregående

Tematrio – Barn- och ungdomsböcker

Nästa

Månadens bästa: januari

6 kommentarer

  1. Trevlig kultur. Trollflöjten borde man gå på. Har bara sett den på tv och det var nog i mitten på 70-talet, där Håkan Hagegård spelade rollen som Papageno.

  2. Det var faktiskt Trollflöjten som ändrade min uppfattning om operett 🙂 Har dock aldrig sett den på riktigt, bara på TV.

  3. Det är ett annat utbud när man bor i en stad.( Bara lite avis)

  4. Jag skulle gärna gå på både Trollflöjten och Laleh om jag hade möjlighet

  5. Jag var på Trollflöjten på Malmö Opera för ganska länge sedan, och gillade den mycket. Skulle gärna vilja uppleva den igen!

  6. Trollflöjten kan en se många gånger

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: