enligt O

Tankar från en bokberoende

Jag borde se mer film …

Såg just C-G Karlsson prata film och Nocturnal animals verkar vansinnigt bra och lika obehaglig.

Jag är också riktigt nyfiken av filmatiseringen av Philip Roths bok Indignation. Boken var i alla fall riktigt bra. Faktiskt Roths bästa av de jag läst. C-G Karlsson tyckte också mycket om boken och gillade även filmen. Det bådar gott.

Föregående

Vem bloggar och vem läser?

Nästa

Idag firar vi kärleken

2 kommentarer

  1. Jag läste precis boken Tony och Susan, som Nocturnal animals bygger på och efter att ha läst artikeln på DN så måste jag definitivt använda orden “bygger på”. Mycket verkar vara ändrat och det är nog ingen nackdel. Gillade inte alls boken, förutom i början sedan blev det bara sönderpratat alltihop.

    • Visste inte att den byggde på en bok. Frågan är om det är någon bra idé att läsa den.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: