52 bra saker: Yoga

Idag har jag suttit framför datorn och skrivit lärobok hela dagen. Loven blir ofta mer stillasittande än vardagen, då jag nästan alltid har något skrivprojekt på gång. Huvudvärken kom smygande, ryggen värkte och jag kände mest för att ta ett glas vin och däcka i soffan, men se det gick inte för sig. Idag blev det yoga istället.

Mitt ute i skogen, fem minuter med bil från mig, ligger lite (eller ganska mycket) otippat en yogastudio. Jag upptäckte den i januari och har sedan dess tagit mig dit i alla fall en gång i veckan. En bra början.

Just idag var jag extra stel, men kanske lite mindre stressad än vanligt. Oavsett har jag insett att det är nyttigt för mig att varva ner och framför allt andas ordentligt. Jag är dålig på det i vardagen. Yoga får därför bli en av mina 52 bra saker, som hittills bara är fem.

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: