#sommarlovmedkulturkollo #fredagsmys

Det är semester och läs-a-lot, vilket gör att jag läser massor. Två böcker utlästa hittills, fantastiska Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson och hårdkokta Mios blues av Kristina Ohlsson. Den senare höll mig vaken halva natten.

Tala om perfekt fredagsmys att sitta med en bok, i en solstol på en spansk strand. Själv är jag klart vitast på stranden, men sitter ändå i skuggan under ett parasoll. Läsningen går vidare och jag fortsätter med tredje delen av Stephen Kings Årstider.  Sedan blir det Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie.

För övrigt går internetavgiftningen sådär. Det finns nämligen fritt wi-fi på stranden. Illa. ?

    
 

1 reaktion på ”#sommarlovmedkulturkollo #fredagsmys”

  1. Åh, jag borde försöka hinna med Americanah nu i sommar. Den verkar väldigt bra och det skulle bli min första bekantskap med hennes författarskap 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: