enligt O

Tankar från en bokberoende

Oändligt goda skäl att läsa en bok

En lista vandrar genom bokbloggarvärlden. Den startade hos Boksystrar, tog sig vidare till En bok om dagen som skickade vidare till Hyllan och därefter drog listan till What You Readin? som lämnade över stafettpinnen till … och dagarna går, som i sin tur utmanade mig att ge ett oändligt gott skäl att läsa en bok.

6. Du blir smartare, intressantare och mer socialt kompetent. Den som vill göra internationell karriär behöver kunna en del om kultur. Läs bara den här artikeln om hur franska affärsmän drar lott om att behöva äta middag med svenska, tråkiga diton som kan absolut ingenting om litteratur och därmed inte kan föra ett vettigt samtal. Alltså bör alla som vill göra affärer också läsa många böcker.

Jag skickar vidare listan till Carolina läser och hoppas på fler tips på oändligt goda skäl till att läsa en bok.

Föregående

Jag delar den här åsikten …

Nästa

Bok för en språknörd

6 kommentarer

  1. Å vad kul! Jag kommer på tusen och ett skäl till att läsa en bok, men får väl läsa vilka skäl som redan getts av er andra innan jag bestämmer mig för ett enda.

  2. Ja, det var väldigt bra saker ni hade skrivit redan. Det kommer att bli en formidabel lista! Ändå kom jag på ett antal skäl jag fick välja mellan….och valde förstås det som var o-duktigast och mest Carolinigt 🙂

  3. Bra skäl, tyckte också det var svårt att komma på något som de andra inte redan sagt.

    • Det gäller att vända sig till männen med makt, så att pojkarna får förebilder. Men de läser väl knappast bokbloggar.

  4. Mycket bra skäl till att läsa en bok. Eller till att läsa hundra 🙂 Fantastiskt fin lista det här.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: