Tematrio – Fortfarande olästa

tematrio

Den här veckan vill Lyran att vi berättar om tre författare som stått olästa i hyllan mer än ett år. Ingen konst att komma på tre egentligen, men jag väljer ändå tre olästa böcker istället för författare, då min Boktolva visar de författare jag vill läsa.

1. Jag börjar med en bok som stått i säkert tio år i hyllan, trots att den faktiskt verkar bra och det är Jadekatten av Suzanne Brøgger.

2. The Overlook står i hyllan sedan länge, trots att jag egentligen gillar Michael Connelly. Konstigt nog har jag helt tappat lusten att läsa deckare.

3. Trots att jag älskade The Fault in our stars av John Green har hans Looking for Alaska stått oläst i hyllan hur länge som helst. Obegripligt.

 

4 reaktioner på ”Tematrio – Fortfarande olästa”

  1. Pratade on Green i min bokklubb igår, eftersom jag också älskade The Fault in Our Stars men har försökt läsa An Abundance of Katherines utan att lyckas. Min kompis menade att han skriver ojämnt, att The Fault är hans bästa och Katherines hans sämsta. Så anta att Alaska är iaf lite sämre än The Fault?

    1. Det är i princip omöjligt att skriva en bok som är bättre än The Fault antar jag. Bara det faktum att både du och jag tokgillar är ett fantastiskt bevis på att det är en bok utöver det vanliga… 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d