Tre O drar historier

Boken En himla massa roliga historier av Maria Marchner med illustrationer av Jojo Falk har roat oss mycket. Den innehåller en hel del klassiker som jag känner igen från min barndom, vilket gör att läsningen blir rolig även för mig. Det är historier som passar extra bra för barn i grabbarna O:s ålder, dvs mellan kanske 6 och 10 då historier om Bellman och norrmän är extra roliga. Den rekommenderas visserligen från 9-12, så även äldre kan säkert uppskatta den. Jag gör ju det till exempel…

Läs gärna En himla massa roliga historier med en liten historiegalning nära dig.

Vi bjuder på en film som innehåller några av våra favorithistorier. Mycket nöje!

 

 

3 reaktioner på ”Tre O drar historier”

  1. Kul! Har precis haft en kille som gapskrattat åt sina egna historier vid middagsbordet idag. Den här boken är nog helt rätt. Bellman är ju alltid en hit.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: