Bokmässepepp del 15: Erikas bokprat

Ännu en bloggambassadör och dessutom en kollega på gymnasiets introduktionsprogram. Två olika skolor i helt olika delar av landet visserligen, men det funkar bra med sådana kollegor också. Idag är det Erika, som skriver om böcker på Erikas Bokprat, som peppar inför boknördarnas drömhelg.

Vad har du för planer för årets mässa?

Mina planer för årets Bokmässa är lite annolunda än de tidgare år jag varit där eftersom jag är en av Bokmässans bloggambassadörer i år.

Jag kommer vara på mässan torsd-sönd och bevaka och rapportera via min blogg.

 

Vilken författare vill du absolut lyssna till?

Jag vill jättegärna lyssna på Varg Gyllander när han pratar om trovärdighet och autencitet i dagens deckare.

 

Vilken monter missar du inte?

Jag missar inte monter B07:04 som A Nice Noise delar med Printz Publishing och Novellix.

 

 

Är det någon författare du köper en signerad bok av?

Jag kommer absolut köpa en signerat bok av Thomas Erikson och då blir det hans nya thriller Illdåd.

 

Årets tema är Norden. Vilken är din nordiska favoritförfattare?

Jag väljer att räkna bort Sverige och då får det bli Anne B Ragde från Norge.

 

Vad har du för råd till den som besöker mässan för första gången?

Mitt först råd är att välja några bekväma skor för det blir mycket gå och stå, vattenflaska och en liten ryggsäck kan vara bra att ha.

Ta det lugnt och försök att inte stressa utan stanna upp då och då och bara njut av atmosfären för du hinner ändå inte med att se och göra allt.

 

Håller helt med Erika, monter B07:04 ska man inte missa. Liten, men naggande god. Hoppas att Bokus stora buss står nära även i år, så att jag hittar dit med mitt galet dåliga lokalsinne. Vattenflaska ska jag inte glömma i år. Det finns kranar på flera ställen och det är både lätt, billigt och miljövänligt att fylla på istället för att köpa nytt.  Tack för tipset om Tomas Eriksson också, har ännu inte läst något av honom.

Rulla till toppen
%d