Slutspurt

Befinner mig kust nu i Himmelsdalen och konstaterar dessutom att Berg har inga rötter. Två bra böcker, men de får svårt att nå upp till Sharp Objects som var vansinnigt bra!

20120701-152225.jpg

1 reaktion på ”Slutspurt”

  1. carin thiria bark

    Först vill jag säga att det är så lustfyllt med så mååånga boktips, avskyr när jag läser boktipssidor och vips så är det över. Är det då dessutom en bra skribent som tar upp några ointressanta/platta/inte min grej-böcker så känns det som om att jag blir lurad på konfekten. Jag vet ju att han/hon hade något annat att tipsa om som inte fick plats.
    Donna Tartts Den lille vännen var bra, gjorde att jag faktiskt skall ge Den hemliga histoien en ny chans, var nog inte tillräckligt kallibrerad förra gången.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: