En första prövning

Jag investerade i en ebokläsare inför semestern och trots att den ännu inte innehåller så många böcker fick den följa med på resan. Första intrycket var sådär måste jag erkänna då kontrasten var lite dålig. Jag hade önskat ett vitare papper vid läsning inomhus. Har inte lyckats hitta något sätt att ställa in det. Lite synd kan jag tycka.

För läsning utomhus fungerar dock denna lilla Letto utmärkt. Jag har läst Spelreglerna av Jonas Karlsson på stranden och det fungerade utmärkt.

Just den boken laddade jag ner från adlibris och det var som utlovat extremt smidigt. Jag har också laddat in en biblioteksbok och en bok i pdf-form som jag fått via mail. Då använde jag mig av datorn och drog över filen till läsarens mapp. Inte lika smidigt som när jag lånar direkt till iPaden, men det tog inte lång tid.

Förhoppningsvis kan Letton ersätta större delen av mina pocketböcker. Den är helt klart smidig att ha i handväskan.

20120624-180355.jpg

20120624-180429.jpg

8 reaktioner på ”En första prövning”

  1. Kul att du har shoppat en läsplatta. Jag är verkligen jättenöjd över mitt köp. Det är så otroligt smidigt att slippa släpa omkring på böcker när man är på resa. 🙂 Jag har en liten Cybook Opus från Bokeen.

  2. Maken har sin iPad och jag tror på den, där kan man på natten välja svart bakgrund och vita bokstäver och inte störa den som sover… Med läsplattan måste man ha tänt…

  3. Spännande med en letto. Den måste jag klämma på vid tillfälle, jag gillar fortfarande min iRiver men saknar wifi på den…

  4. Grattis! Jag har en Kindle och gillar den skarpt. Lite extra får man jobba med att få in svenska böcker i den, men det stör inte mig. Hoppas du gillar Letton!

  5. Jeg har også en Kindle, og jeg elsker den! Veldig smidig når man skal ut og reise, for eksempel.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: