Grabbarna O har bokshoppat

Självklart måste även familjens yngre medlemmar ladda med lite nya böcker inför semestern. Den försvunna staden är skriven av favoriten Jo Salmson, som även skrivit böckerna om Tam. Det är första delen i en serie om Rian som heter Almandrarnas återkomst. Kanske tycker jag själv att det verkar vara en lite väl läskig bok, men grabbarna O är riktigt pepp på den. Hoppas de har rätt!

Bok nummer 2 heter Hövdingens bägare och är skriven av Martin Widmark. Vi får lära känna Halvdan Viking som det kommer en andra bok om nu i juni.

 

Några gamla godingar får också följa med så klart, men det är alltid kul med nya, fräscha sommarböcker. Eller hur?

2 reaktioner på ”Grabbarna O har bokshoppat”

  1. Alamandrarna är super! Jag har bara läst de två första, men de är inte superläskiga. Hövdingens bägare har jag inte läst själv, men den var en av de böcker som köptes in till bokprat på biblioteken här i Ö-vik förra veckan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: