Lägg till och dra ifrån

Riktigt så här många böcker kommer inte att få åka med till Spanien, men några av dem. Några åsikter?

20120612-215139.jpg

23 reaktioner på ”Lägg till och dra ifrån”

 1. Jag har inte läst någon av dem men jag har själv Tuppen och havet hemma som jag är sugen på. Garp och hans värld låter också intressant.

 2. Jag håller också på Himmelsdalen, lyssnade på den och gillade mycket. Marie Hermanson är alltid ett säkert kort 🙂

 3. Ta med Himmelsdalen och Alexandra Potter! Vaidya kan du dock hoppa över, i Spanien och i alla andra länder, enligt min åsikt.

   1. Ja, det lät kanske onödigt hårt…men sant 😉
    Om du bestämmer dig för att läsa den, nu eller senare, vore det roligt att höra vd du tyckte!

 4. Jag tänkte också rösta på Johan Theorin, även om jag inte själv fått tummen ur och läst den än… Men Theorin är nog lagom läsning för lata dagar.

 5. Undertecknad gillar Maggie O’Farrell (har dock inte läst den du har i din hög), så ta gärna hennes bok. Himmelsdalen är inte heller något dåligt val. Janesh Vaidyas bok är riktigt, riktigt dålig, proppfull med självklarheter som presenteras som visdom. Skippa den om du vill läsa något bra. 😉

  1. Maggie O’Farrell är en favorit även hos mig, men det var ett tag sedan jag läste något. Låter som att jag verkligen ska hoppa över regnboken…

 6. Drömbokhandeln är underbar läsning. Aningen förvirrande de första kapitlen, men sedan sätts de i sitt sammanhang och läsresan kan börja på allvar.

  Gräset sjunger skulle vara mitt andraval, då med tanken att skapa en bra mix med lättsmält och något som kräver lite mer eftertanke.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: