Alla sätt är bra utom de dåliga

Veckans bokbloggsjerka hos Annika handlar om varifrån våra böcker kommer.

Många beställer sina böcker från Bokus eller Adlibris. Har du andra tips på internetbokhandlar eller liknande där man kan få tag på böcker till åtkomliga priser?

Hm, en farlig fråga även denna vecka. Det är inte meningen att jag ska surfa runt och läsa andras svar om livsfarliga sajter på internet som kan göra denna flod av inkommande böcker ännu större.

Bokus och Adlibris ja, därifrån köper jag böcker och främst från det sistnämnda. Det går i vågor det där, men någon av de två brukar vara favoriten.

Dessutom köper jag en del böcker på amazon.co.uk och kindleböcker från amazon.com. Förstår inte riktigt varför det inte funkar att köpa e-böcker från brittiska amazon, men än så länge har jag hittat de böcker jag sökt. Det händer också att jag kikar in på Book Depository. Och med kika in menar jag klicka hem böcker.

 

4 reaktioner på ”Alla sätt är bra utom de dåliga”

  1. Haha, ja det var en lite farlig fråga den här veckan, jag har fått lite bra tips på var jag ska leta böcker nästa gång shoppingtarmen skriker, köper mest engelska böcker (som som är svåra att hitta på biblioteket) så fick ett bra tips där. Jag måste erkänna att trots att jag säger att jag ”inte” köper böcker, har jag nog köpt fler sen jag började bokblogga än jag har gjort på ett par år… ops! böcker och tyg – dit går mina pengar….

  2. Det är farligt det där kikandet. Jag har lovat mig själv att bara köpa det som jag tänker läsa. Problemet är att jag alltid tänker läsa så mycket…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d