Fler boksajter att ha koll på

Läser om e-böcker och får tips om 13 sajter för digitala boknördar, där några faktiskt är nya för mig. Jag läser en del e-böcker på min iPad, men funderar på en e-bokläsare också. Tror jag väntar ett tag dock.

3 reaktioner på ”Fler boksajter att ha koll på”

  1. Hur tänker du då? Jag menar, varför funderar du på att köpa en eboksplatta? Jag har en eboksläsare, som jag är periodare av, mest för att jag inte köper eböcker utan lånar dem genom biblioteket. Jag har ju då istället tankar om att köpa en iPad, eftersom användningsområdet är så mycket vidare.

    1. Vi är flera som konkurrera om iPaden hemma och det går inte att läsa på den utomhus. Därför funderar jag på en läsare som är bara min!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: