När jag läste 2011

 

 

Året började med sex veckor i Thailand och två ganska bra läsmånader. Mars och april höll jag också hyfsad takt med 13 respektive 12 lästa böcker. Fullt godkänt. Därefter följde de varmare månaderna då jag mår som bäst och också läser som mest. I juli blev det galna 21 böcker.

Augusti så och jobbstart, vilket märks på läsningen. Ännu en standardmånad, men nästan allt är lästes under månadens första halva. Under september var det Bokmässa och årets bottenmånad tillsammans med november med ynka 9 lästa böcker. Och så slutligen december som faktiskt bjudit på en hel del lästid. Skön avslutning på ett bra läsår med total 164 lästa böcker. Förra året läste jag 165, så det är inte riktigt ett rekordår, men nästintill.

8 reaktioner på ”När jag läste 2011”

  1. Wow, vad bra med diagram! Välditg överskådligt! Jag har inte ens orkat räkna efter hur många det blivit för min del.. dålig på att föra anteckningar om alla lästa även om man skulle kunan tänka att en blogg vore ett utmärkt verktyg för det.:)

  2. Tjusiga diagram allihopa! Förra året läste jag just 164, nu blev det ”bara” 142 som trots allt är en drastisk minskning. Hej heltidsjobb! 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: