enligt O

Tankar från en bokberoende

Den hade jag helt missat!

 

Jag hade inte koll på att det kommit fler klassikerboxar, men det hade det. Den här gången med svenska moderna klassiker varav jag faktiskt bara läst två, Juloratoriet av Göran Tunström som var vansinnigt bra och Det mest förbjudna av Kerstin Thorvall som är en provokativ och viktig bok.

Däremot har jag inte läst S/Y Glädjen av Inger AlfvénRövarna i Skuleskogen av Kerstin Ekman eller Strändernas svall av Eyvind Johnson. Faktum är att jag inte ens läst något av dessa författare ännu. Av de två sistnämnda har jag i alla fall letat fram böcker, så kanske blir det läsa av inom en inte allt för lång framtid.

Föregående

Livet i troposfären är inte lika enkelt

Nästa

En trevlig julklapp!

4 kommentarer

  1. Den här måste ju jag ha!

  2. S/Y Glädjen var en riktigt bra bok. Mörk och hemsk, men bra.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: