Vintervärdarna har presenterats

Jag tipsade om Vinter i P1 i Massor av Ords Adventskalender och nu har årets värdar presenterats.  Förra året tog jag julpromenader i sällskap av Håkan Nesser och Staffan Olsson där speciellt den första gjorde en briljant insats. I år kan du lyssna på följande framröstade värdar:

25/12 Fredrik Lindström

26/12 Mia Skäringer

27/12 Hans Rosenfeldt

28/12 Lena Andersson

29/12 Olof Wretling

30/12 Leif G W Persson

31/12 Tomas Sjödin

1/1 Bodil Malmsten

 

Lindström, Skäringer, Rosenfeldt och Malmsten vill jag absolut inte missa.  Vilka vill du lyssna på?

Du kan också fortfarande lyssna på förra årets värdar här.

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Vintervärdarna har presenterats”

  1. Kommer som vanligt ha ambitionen att lyssna på alla men lyckas med en eller två. Podsändningarna är verkligen en finurlig uppfinning då! Anmärkningsvärt att Olof wretling får både sommar och vinterprata. Nu älskar jag Mammas nya kille och har precis sett deras fina teater men ändå? Måste genast lyssna på hans Sommar för att se om det var något utöver det vanliga.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: