Bokalfabet 2.0 del 21

Bokstaven U den här veckan och det är ju ganska lockande att säga U som utmattad efter förra veckans T som trött, men riktigt så tråkig tänker jag inte vara. Optimisten i mig vill istället säga U om i underbar för den underbara ledighet som faktiskt hägrar inte allt för långt bort.

Det blir också sista bokstaven på ett tag, då december som sig bör ägnas åt en julkalender där en rad boknördar svarar på frågor om böcker och jul. Någon gång i början av nästa år blir det istället bokstaven V och sedan ska vi väl försöka få klart det här eviga alfabetet.

 

1. Veckan fem ord som ska boktitlar är:

Undantag

Ungdom

Ungefär

Underlig

Ute

 

2. Och så lite klurigare kanske, en person med för- eller efternamn på U.

3. Sist med inte minst vill jag att du berättar om en bok som är riktigt udda, på ett bra eller dåligt sätt.

 

Mina svar dyker upp i ett senare inlägg, dina får du gärna publicera i din blogg eller i en kommentar.

9 reaktioner på ”Bokalfabet 2.0 del 21”

  1. Jag har spanat på din blogg ett tag men inte taget tag i att testa ditt bokalfabet. Jag har bara läst en bok med Hanne Ørstavik men jag träffade henne på en kurs i Norge i våras och blev helt förälskad i henne. Vilken bok läste du av henne?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: