Tematrio – Vampyrer

Jag lovar och lovar just nu känner jag. Den här veckan lovade jag barnböcker och det är ju några dagar kvar visserligen, men för säkerhets skull blir det en trio böcker för de yngre idag då Lyran vill att vi gör följande:

Berätta om tre böcker som handlar om vampyrer eller andra övernaturliga varelser!

1. I fantastiskt charmiga Min vän Boris av Mats Wänblad och Pelle Forshed får Ebba en ny kompis. Han heter Boris Monstersson och är en ovanlig kille. Ebba tycks dock inte märka några av hans egenheter, eller så struntar hon bara i dem.

2. Nelly Rapp är på besök hos sin farbror Hannibal, när hon kommer i kontakt med Monterakademien för första gången. Första uppgiften blir att berätta hur hon ska vinna över en vampyr. Spännande och kul bok!

3. I Vampyrboken av Ulf Sindt får man veta en massa om just vampyrer. Hur de ser ut, hur de lever och hur man kan döda dem.

1 reaktion på ”Tematrio – Vampyrer”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: