Veckans temaläsning

Upptäckte att det är Teen Read Week, organiserad av YALSA Young Adult Library Services Association. Ett amerikanskt påfund som jag självklart måste kopiera. Lite extra ungdomsboksläsning just den här veckan alltså. Och kanske lite extra inlägg om ungdomsböcker jag faktiskt läst, men inte hunnit skriva om.

Jay Asher som skrivit fantastiska Tretton skäl varför är talesperson för veckan och ska också utse vinnaren i en fototävling.

2011-års Teens’ Top Ten har också avslöjats och där finns en hel del lästips kan jag tänka. Ska kolla in titlarna i veckan.

Jag och Readergirlz önskar Happy Teen Read Week!

 

3 reaktioner på ”Veckans temaläsning”

  1. Kul med temaläsning tycker jag. Kunde själv tänka mig något liknande, fast kanske månadsvis, eftersom jag inte läser så ultrasnabbt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: