Från semesterns bloggskörd

Det fanns nästan 500 inlägg i min reader då jag återkom till datorn efter nästan två veckors internetpaus. Ja, i alla fall nästan, förutom två korta mobilinlägg som dykt upp.

Tänkte bjuda på några godbitar, först Annikas tips om Good Reads Listopia, med listor över böcker om allt möjligt och omöjligt. Mumma för en listnörd som jag.

The Contemps hittade jag en för mig okänt författare i Jo Knowles. Verkar bra. Någon som läst?

DN skriver om skrivkollektivet som ny trend. Mest sugen är jag faktiskt på att läsa No rest for the dead, författad av 26 deckarförfattare, som Annika läst.

Malin hyllar Cecilia Samartins Drömhjärta och den åker upp på min läslista. Har tänkt läsa något av Samartin hur länge som helst.

Viktigast är ändå Bokmanias uppmaning till alla bokbloggare (och säkert bokbloggsläsare också) att skänka pengar till svältande i Afrika. Mer info finner du här.

Bäst koll på oss bokbloggares semestervanor har dock ooof books. Hon listar också 10 franska romaner, inspirerad av listornas mästare Petter.

Annars verkar alla bokbloggare försökt gömma sig för mig. Flyttat har de i alla fall. Såväl Bokbabbel, Böcker x 3 som Påhittade nöjen. Men tji fick ni, mig blir ni inte av med.

Innan Jessica flyttade hann hon dock lära oss en ny sång. Jag har nynnat en hel del på den redan. Faktum är att jag läst en massa hyllvärmare under semestern att jag nog behöver hamstra några nya böcker.

5 reaktioner på ”Från semesterns bloggskörd”

  1. Jag har inte flyttat, bara bytt till egen domän! Och så har jag pekat den gamla mot den nya så ingen ska gå vilse så klart. Jag ber om ursäkt ifall det skapat förvirring och merjobb.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: