September enligt O

September betyder Bokmässa och Nobelprisspekulationer, så också 2010. det betydde detta år även val och tyvärr blev följande bok mycket aktuell. Jag, och många med mig, gjorde det dock helt klart att vi gillar olika.

I bokbloggarvärlden diskuterades recensionsböcker och sedan dess har frågan dragits några varv till. Vi festade också runt på viruellt bokbloggarparty. Flera av oss funderade dessutom över varför vi egentligen bloggar.

Månadens besvikelse var Louise Boije af Gennäs comeback, men så här nästan ett år senare är jag lite sugen på att ge boken en ny chans faktiskt. Helt klart innan del 2 kommer.

Månadens bästa bok var Fortfarande Alice av Lisa Genova.

Mitt livs bokhylla representerades av 5 böcker. Jag svarade också på några andra riktigt kreativa frågor.

Jag körde ett bröllopstema och valde böcker enligt formeln ”något gammalt, något nytt, något lånat och något blått.”

 

 

Rulla till toppen
%d