Mer från Spanien

När nu bloggen firar födelsedag utan speciellt mycket TLC från mig tänkte jag ändå uppdatera läsningen lite. Boktolvan är komplett i och med att jag i går läste ut Hey Nostradamus av Douglas Coupland i morse. En mycket positiv läsupplevelse. Jag ska ärligt erkänna att jag var lite rädd för att han inte skulle passa mig, men det gjorde han alltså.

Läste också Timmarna av Cunningham tillhör resans absoluta höjdpunkter. En riktigt snyggt komponerad bok. Till de sämre böckerna hör Hitta vilse. Rörig och hafsigt skriven. Tråkigt, då Finns inte på kartan var en rätt söt historia. Märker tyvärr att jag tagit med för få roliga och trevliga böcker. Det är många deppiga böcker kvar i läshögen och allt för många deckare. Inte för få böcker alltså, men en lite för dålig blandning. Saknar lite att babbla med er, men det är skönt att ta det lugnt. Mindre skönt att ungarna helt tagit över min padda.

2 reaktioner på ”Mer från Spanien”

  1. Grattis på bloggfödelsedagen!

    Ja, det där med en bra mix är ju viktigt – och svårt! Man funderar och funderar och så står man ändå där med tolv deckare på engelska iaf. Hmm.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: