enligt O

Tankar från en bokberoende

Göteborgskt sommarnöje

Denna söndag går i fotbollens tecken. Nu, precis nu, börjar matchen mellan Sverige och Australien i VM och senare idag blir det besök på Gamla Ullevi för att tillsammans med grabbarna O se Blåvitt möta Syrianska.

Men livet är så mycket mer än fotboll. Till och med Göteborg är mer än fotboll och här kan du testa dina kunskaper om författare från Göteborg. Eller rättare sagt titlar på böcker av författare från Göteborg.

 

 

Föregående

Sommarböcker enligt O

Nästa

När livet är kaos

3 kommentarer

  1. just det, finns många olika genrer…

  2. Kul quiz! Det flesta hade jag koll på men ändå inte alla rätt. Göteborg och fotboll hör ändå ihop, superbra semestertips med en match eller två. Vi ska av en händelse till Helsingborg senare i juli. Kan det sammanfalla med en bortamatch?

  3. Och det gick bra för “er”! Tack så mycket från ett annat IFK… 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: