Göteborgskt sommarnöje

Denna söndag går i fotbollens tecken. Nu, precis nu, börjar matchen mellan Sverige och Australien i VM och senare idag blir det besök på Gamla Ullevi för att tillsammans med grabbarna O se Blåvitt möta Syrianska.

Men livet är så mycket mer än fotboll. Till och med Göteborg är mer än fotboll och här kan du testa dina kunskaper om författare från Göteborg. Eller rättare sagt titlar på böcker av författare från Göteborg.

 

 

3 reaktioner på ”Göteborgskt sommarnöje”

  1. Kul quiz! Det flesta hade jag koll på men ändå inte alla rätt. Göteborg och fotboll hör ändå ihop, superbra semestertips med en match eller två. Vi ska av en händelse till Helsingborg senare i juli. Kan det sammanfalla med en bortamatch?

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: