Jag kan tydligen aldrig vara lagom

Jag har börjat läsa e-böcker och älskar det. Äntligen har jag verkligen insett de riktiga fördelarna med min iPad. Än så länge har jag bara lånat e-böcker från biblioteket och redan börjar jag bli lite orolig över mitt lite galna beteende. Jag har dels hunnit svära en del över att jag bara får låna 3 böcker i veckan, men jag har också ägnat en hel del tid åt att gå igenom alla e-böcker som finns att låna och lagt till 73 böcker i min minneslista.

När jag ska läsa de här 73 böckerna vet jag inte, men det känna ganska skönt att veta att jag har dem på ett ställe, i en fin lista, ifall jag skulle vilja läsa någon av dem.

För säkerhets skull kommer jag nog att gå igenom bibliotekets e-böcker några gånger till för att vara säker på att jag inte missat något. Det vore ju fruktansvärt.

Nästa bok att lånas hem blir troligen Om inte nu så när, Annika Thor eller kanske Hitta vilse av Carin Hjulström, eller möjligen Det fördolda av Michael Hjort och Hans Rosenfeldt. Känns som bra sommarböcker alla tre.

Har också laddat ner en Kindle-app, köpt Who’s that girl? av Alexandra Potter (ett köp jag skyller helt på Miss E) och dessutom klickat in en hel del titlar i min önskelista.

Sedan har vi det stora problemet. Ska e-böckerna få hoppa in i bibliotekslaget och köplaget, eller är det så att vi har en ny utmanare i tävlingen?

10 reaktioner på ”Jag kan tydligen aldrig vara lagom”

  1. Roligt att läsa om dina tankar med e-böcker och Ipad! Jag är sugen på detta själv, men har inte tänkt färdigt ännu. Men nu kom det lite till på plussidan! Jag skulle önska att e-böckerna blev ännu billigare att köpa, vilket jag inte har upplevt tidigare i allafall. Har du testat att köpa hem tidningar och läsa på Ipaden?

    1. Bara ett nummer av yourlife. Tycker som du att priset behöver gå ner lite, men det finns en del på amazon.com som är ganska billiga. Runt 60 för Potter till exempel. På Bokus har iaf Piratförlaget pocketpris för sina äldre böcker.

      1. Hur var det att läsa yourlife på nätet? Var det roligare med div. filmer och andra inslag som de gör reklam för?

  2. Jag tycker absolut att det i din tävling bör instiftas en ny kategori- e-böcker. Som inbiten Kindlefantast hejar jag på e-böcker. Har hittills lyckats konvertera en PDF-bok till Kindleformat, inte ännu testat eLibs urval. Men e-formatet är definitivt ett bra format, roligt att läsa och lättläst! Heja e-böckerna!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: