Bokalfabet 2.0 del 11

Jag var tvungen att räkna på fingrarna för att komma fram till att K är bokstaven 11 i alfabetet. Ungefär så med är min hjärna just nu. Just nu är det lite K som i Kaos, men snart är det istället dags för K som i kontemplera då det börjar närma sig semester.

Kontemplera tillhör förresten mina favoritord. Borde samla ihop favoritord i ett inlägg snart. Ni hade många fina förslag.

De fem ord du ska associera till boktitlar är dock några andra:

Katt

Krig

Konstnär

Krävande

Kalabalik

Använd orden och koppla dem till en, två, tre, fyra eller fem boktitlar. Lite som en böckernas Så ska det låta, men utan någon hysterisk programledare.

Del två handlar som vanligt om att presentera en karaktär med för- och/eller efternamn på veckans bokstav som vi nu vet är K.

Det är lite förutsägbart att ställa en fråga om kärlek på K, det erkänner jag, men så får det bli ändå. När jag och Fiktiviteter i söndags presenterade tio bokbloggarbudord var kärleken till böcker och författare central.

Ett handlade om att du ska ha många litterära gudar, ett annat om att du aldrig ska svika dina favoritförfattare och ett tredje att du ska ge dina favoritförfattare den kärlek de förtjänar. Så nu vill jag veta lite om din kärlek till författare.

Det blir en till tre författare, beroende på hur dina favoriter ser ut.

Vem är din största litterära gud?

Vilken favoritförfattare finns kvar sedan barndomen?

Vilken författare får all din kärlek just nu?

Tre frågor idag alltså. Lycka till!

Och du, berätta gärna när du svarat i din blogg så att vi andra kan få njut av dina svar.

4 reaktioner på ”Bokalfabet 2.0 del 11”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: