Det blir en bok eller två eller tre

Veckans bokbloggsjerka handlar om läsning, eller rättare sagt läshastighet då Annika vill ha svar på följande:

Hur många böcker läser du i snitt per vecka, och i vilket format läser du dem?

En normal månad läser jag runt 12 böcker. Det ger tre i veckan. Nu är det snarare så att jag läser en vissa veckor och 4-5 andra. Mitt läsflyt är ojämnt, men har en ganska hög lägstanivå.

Formatet är oftast pocket och om böckerna lånats på biblioteket eller kommit som recensionsexemplar blir det i inbunden form. Några ljudböcker kommer jag inte att lyssna till i första taget då de senaste försöken inte gått bra alls.  Har däremot laddat ner, men ännu inte läst, ett par e-böcker. Poesi för att mjukstarta.

7 reaktioner på ”Det blir en bok eller två eller tre”

  1. en och anna bok blir det frö mig också men de kommer i stim för min del, allt beroende på arbetsbelastning…

  2. Jag har slagit något av ett ljudboksrekord men det beror bara på att jag har lyssnat på dem på jobbet. Hemma gör jag det dock aldrig.

    En sak är dock säker och att det är uppläsaren som gör boken. Jag hade oturen att stöta på två stycken som var rena mardrömmen och fick mig nästan avskräckt för livet.. Hujedamig!

    1. Så kan det vara! Somnade hela tiden då jag lyssnade på Mark Levengood, inte för att uppläsningen inte var bra, men för att hans mjuka röst var så sövande.

  3. Ljudböcker är härligt när man är ute och går, men det beror mycket på uppläsaren! men erkänner, jag kan tappa fokus, och inse att jag inte alls hänger med i vad som händer, då är det bara att backa bak ett par spår…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: