Bloggflytt

Jag har ändrat lite i min länklista och Skrivarmamman som förut stod under rubriken Andra bra bloggar finns nu under Författarbloggar. I april 2012 kommer nämligen Pernillas bok ut på Printz Publishing och det ska bli superkul att få läsa boken som ännu inte har någon titel, men som jag hört så mycket om. Idén är briljant my dear!

Jag har följs Pernillas blogg länge och det här är därför inte en bok bland alla andra.

Om jag är så här glad, hur glad är inte då Pernilla själv? Stort grattis! Du har till och med fått en egen tag.

2 reaktioner på ”Bloggflytt”

  1. Men åh vad du är söt. Vet du vad det roligaste är? När jag såg rubriken suckade jag. ”Jag orkar inte flytta en blogg nu igen”. Hatar när folk byter bloggställen för oftast hänger jag inte med och så missar jag alla bra inlägg. Men det här var helt okej. Helt okej. 🙂 Tack för tag.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: