Snart smäller det

Bokåtervinning 2.0 drar igång 2/5 och det är först till kvarn som gäller. Om du lagt upp en lista med tio böcker du vill byta är det fritt fram att tinga andras böcker. Bra också om jag får nys om listan då jag sammanställer alla bytesböcker här. Jag tar gärna bort böcker som inte längre finns med i bytet, släng iväg ett mail bara. Annars räcker det kanske att listorna på respektive blogg är uppdaterade. Det är ju där ni anmäler intresse för en bok.

Jag har själv spanat in flera böcker som jag gärna vill ha, hoppas att ni gjort det också!

I bloggens högermarginal finns en direktlänk till boklistan.Klicka på ikonen bara.

4 reaktioner på ”Snart smäller det”

  1. Åh, jag vill gärna vara med men har varit lite ”off” de senaste två veckorna så jag har missat. Kan jag skriva ihop en lista på böcker som jag vill bli av med ikväll, eller är det för sent för att vara med?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: