enligt O

Tankar från en bokberoende

Snart smäller det

Bokåtervinning 2.0 drar igång 2/5 och det är först till kvarn som gäller. Om du lagt upp en lista med tio böcker du vill byta är det fritt fram att tinga andras böcker. Bra också om jag får nys om listan då jag sammanställer alla bytesböcker här. Jag tar gärna bort böcker som inte längre finns med i bytet, släng iväg ett mail bara. Annars räcker det kanske att listorna på respektive blogg är uppdaterade. Det är ju där ni anmäler intresse för en bok.

Jag har själv spanat in flera böcker som jag gärna vill ha, hoppas att ni gjort det också!

I bloggens högermarginal finns en direktlänk till boklistan.Klicka på ikonen bara.

Föregående

Jag och Han passar bra ihop

Nästa

Vad jag upplevde i april

4 kommentarer

  1. Åh, jag vill gärna vara med men har varit lite “off” de senaste två veckorna så jag har missat. Kan jag skriva ihop en lista på böcker som jag vill bli av med ikväll, eller är det för sent för att vara med?

  2. Fint! Då har jag plitat ner en lista på mina böcker. Den hittar du här: http://frue.bloggsida.se/bocker/sana-jag-vill-ge-bort-bokatervinning-2-0

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: