Jag som inte gillar fantasy…

…är helt fast i Cirkeln och hade 11 av 12 rätt i GP:s quiz om Väsen i litteraturen där nämnda bok faktiskt finns med. Det går kanske att lära gamla tanter att sitta trots allt. Jag hävdar fortfarande att jag bara gillar realistisk fantasy, vad det nu är. Therese har också svarat på frågorna. Hur gick det för dig?

7 reaktioner på ”Jag som inte gillar fantasy…”

  1. Jag är ingen fantasyfanatiker heller, och jag fick 9 av 12 rätt. Men jag hittade stavfelet (Mårran heter Tove Janssons farliga figur, juh), så lite upprättelse där. Cirkeln väntar jag på att biblioteket ska köpa in så jag kan läsa den snart — har kroniskt dåligt samvete för att jag inte läser mer fantasy med tanke på hur många elever som lever och andas genren …

    1. Det var mycket för att kunna diskutera och tipsa om böcker till eleverna som jag började läsa fantasy, men det är väldigt sparsamt än så länge. Föredrar annan ungdomslitteratur, men plockar gärna ut guldkornen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: