I påsk ska jag läsa deckare

Jag har inspirerat min kollega att låna påskekrim, men själv har jag deckare så det räcker och blir över hemma redan. Jag lär klara påsken utan att få bokbrist.

För det första har jag faktiskt sisådär 300 sidor kvar i Elizabeth George nya Denna dödens kropp som verkar lovande, men kanske lite väl omständlig och utdragen. Det blir ofta så med 700 sidor långa böcker.

Näst på tur finns Peter James tredje bok om Roy Grace Långt ifrån död. En biblioteksbok som därför prioriteras. Inte bara därför ska sägas. Största skälet är att James är så grymt bra.

Grymt bra är också Kelly Griffiths vars tredje bok om underbara Ruth Galloway kommer snart. Boken heter Huset vid havets slut och är helt klart efterlängtad.

Ny i pocket är Bittrare än döden av Camilla Grebe och Åsa Träff. Jag gillade verkligen Någon sorts frid och har höga förväntningar på uppföljaren.

Höga förväntningar har jag också på Kristina Ohlssons nya bok Änglavakter. Jag vill verkligen veta hur det går för Fredrika Bergman och hennes kollegor.

Vad läser du för deckare i påsk?

 

3 reaktioner på ”I påsk ska jag läsa deckare”

  1. Det ska jag med men det gör jag å andra sidan alltid 🙂

    Exakt vilka det blir just under påskhelgen vet jag inte ännu men då jag har börjat på Fladdermusmannen av Jo Nesbö och gillar det jag har läst hittills så är det troligt att jag kommer att påbörja Kackerlackorna direkt efter.
    Dessutom har jag sneglat på Mark Billinghams fristående roman In the Dark under en lång tid så den ligger högt i kurs. Dessutom kanske jag även hinner med Black out av Jeff Abbott och/eller Det hemliga manifestet av Tom Rob Smith.

  2. Jag läser ju inte deckare, så för mig blir det påsk utan krim. 🙂
    Men eftersom jag alldeles nyligen har hittat både läslust och blogglust gen så tänkte jag tillbringa påsken med att läsa så mycket som möjligt ändå. Bara inga deckare, just.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d