Böcker jag inte köpt…

Tack till Camilla för tipset, för visst är det viktigt att ta upp de gånger jag faktiskt inte köpt en bok den senaste tiden, trots att jag verkligen, verkligen velat ha den.

Jag har inte köpt 3 pocket för 99 kr på adlibris och därmed har jag inte fått hem varken Bombyx av Anne Rambach, På sannolika skäl av Gianrico Carofiglio eller Okänt offer av Tana French.

Inte heller köpte jag 4 pocket för 99 kr på Bokus och har därför inte Lyckan är en sällsam fågel av Anna Gavalda, Sista resan av Carsten Jensen, Shoo len av Douglas Foley eller Döden ska du tåla av Karin Fossum i bokhyllan.

Just de senare fyra klarar jag mig faktiskt utan, men de första tre vill jag ha så mycket att det faktiskt känns jobbigt. Speciellt Okänt offer som är fortsättningen på fantastiska In the woods. Vill verkligen läsa mer om Cassie Maddox.

Jag köpte inte The hand that first held mine av Maggie O’Farrell i helgen, trots att jag klämde på den både länge och väl. Inte heller 1Q84 av Haruki Murakami. Varken del ett eller två.

Så vad vill jag då säga med det här inlägget?

Kanske att jag inte är helt hopplös även om man lätt kan tro det.

Vilka böcker har du inte köpt den senaste tiden?

 

 

 

2 reaktioner på ”Böcker jag inte köpt…”

  1. Jag lät bli att köpa den vackra nyutgåvan av ”Den unge Werthers lidanden”. Men då förstod min tysklärarkollega min stora olycka och köpte den åt mig i present. Kan du fatta?!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: