Bokalfabet 2.0 del 3

Bokstaven C idag och när jag inte hittade min SAOL bad jag mina twittervänner om ord på C och de kom på bland annat de här:

Citron

Cykel

Cikador

Celluliter

Cymbal

Nu ska du kombinera ett eller fler ord och associera till en titel. Du får vara precis hur långsökt du vill, men förklara hur du tänker. Fem ord till en titel är målet antar jag, eller kanske behöver du fem titlar för att använda de fem orden, eller så struntar du i att använda dem alla. Gör som du vill, syftet är att tipsa om böcker och ingen kommer att få varken IG eller MVG.

2. Fråga två handlar om att presentera en fiktiv karaktär från böckernas värld. För- eller efternamn på C gäller denna vecka.

3. Jag är egentligen ingen cirkusfantast, men någonstans när jag ändå en fascination främst för människor som lever med cirkussällskap och livnär sig på att roa andra. Kanske inte så stor skillnad mellan cirkuslivet och musikerlivet antar jag. Turné som turné kanske. Associera fritt och presentera en bok som på något sätt får er att tänka på en cirkus.

 

Mina svar kommer om en timme eller så. Släng hit en kommentar när du svarat och/eller länka hit så att jag och andra kan läsa dina svar.

Lycka till!

 

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: