En något snabbare morgon

I onsdags berättade jag om min långsamma morgon och idag har jag redan varit med om mer action.

Någonstans mellan åtta och halv 9, då grabbarna O och deras snälle pappa varit uppe så länge att lördagsgodiset var ett minne blott, började de krypa vid min säng. Jag gjorde misstaget att säga godmorgon, då de självklart förberedde en överraskning av något slag. Jag lovade dem dyrt och heligt att somna om. Blundade och försökte låta bli att fnissa av alla saker de fixade och viskade om.

Trots detta blev jag lite skrämd när Lenny Kravitz fantastiska Are you gonna go my way startade på högsta volym. En god morgon med dans i sängen alltså.

När jag väl fick på datorn hittade jag till Vipslördag, där Vixxtoria firar bloggen tvåårsdag. Jag började följa hennes bloggäventyr väldigt tidigt, ny som jag var i samma sköna värld. Själv startade jag ju något trevande Lilla O på blogg.se i januari samma år. De första bloggarna jag läste var Bokhora, Paperback Lover, Snowflakes in rain och Lyrans Noblesser. Och så Vixxtoria då. Ett riktigt uppsving fick dock bloggen först när den landade hos wordpress i juli någon gång.

Nu firar jag Vixxtoria under dagen och övrig tid kommer jag att ägna mig åt mina böcker. Grabbarna O är nämligen på väg till farmor och farfar.

[http://www.youtube.com/watch?v=eLhpHjmxNw8]

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: