enligt O

Tankar från en bokberoende

Biodags

Ikväll blir det bio med några av medlemmarna i bokklubben Bokbruttorna. Vi ska se Black Swan, som jag egentligen inte vet mer om än att det handlar om en balettdansör, att Natalie Portman fick en Oscar för rollen och att många tycker att den är bra, men fruktansvärt hemsk.

Jag brukar inte läsa så mycket filmrecensioner och undviker filmtrailers för att inte riskera att få veta för mycket för tidigt.

Återkommer med fler tankar imorgon eller så!

Föregående

Några ledtrådar till börjorna

Nästa

Amerikanskans vackraste ord

3 kommentarer

  1. jag gillade den. faktiskt. Hoppas du gör det med.

  2. Black Swan har jag hört mycket positivt om, ska nog se den jag också. Trots att jag inte varit på bio sedan Ronja Rövardotter på 80-talet…

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: