enligt O

Tankar från en bokberoende

Ett varv till?

Jag saknar faktiskt att publicera bokfrågor och funderar på en ny alfabetsutmaning. Tisdagar får det bli även framöver och jag tänker mig tre moment. Dels ett associativt där fem ord på veckans bokstav kan ge en eller flera boktitlar som du kommer att tänka på. Sedan vill jag dessutom att du berättar om en fiktiv karaktär på bokstaven. Jag slänger också in en bokfråga som har med bokstaven att göra.

Vad tror ni om det? Orkar ni ett varv till?

Start om en vecka! Om inte annat roar det mig…

Föregående

Och vinnaren är…

Nästa

Faran med att vara brådmogen

5 kommentarer

  1. Jag ska försöka hänga på, i alla fall ibland 🙂

  2. Du kan räkna med mig 🙂

  3. Nea

    Låter kul! Jag var aldrig med på den förra så det här blir perfekt!

  4. Ska försöka hänga på ibland- det låter jättekul!

  5. Det var roligt sist, jag försöker hänga på den här gången också 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: