Boktolveuppdatering

Hur går det med era Boktolvor? Tänkte bara kolla läget lite så här ett par månader in på det nya året. Själv kör jag med rivstartstaktiken då jag har en tendens att tröttna på läsutmaningar halvvägs eller ännu tidigare. Jag har hittills läst fem böcker av de tolv jag har som mål.

Jag startade med Kate Morton och hennes Den glömda trädgården som jag tyckte mycket om. Lite oväntat då det på pappret inte verkade vara en typisk Lindabok.

Monika Fagerholms Den amerikanska flickan föll mig däremot inte alls i smaken. Däremot är jag inte redo att ge upp Fagerholm riktigt ännu.

Helt överväldigad blev jag av mitt första möte med Muriel Barbery och Igelkottens elegans.

Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger tyckte jag också mycket om.

Den utstötte av Sadie Jones var förvisso nattsvart, men väldigt bra. Jag gillade hennes sätt att skriva och vill definitivt läsa mer.

Av fem lästa böcker tyckte jag mycket om fyra och det måste ses som en smärre succé. Nästa månad får det allt bli gubbarnas tur!

7 reaktioner på ”Boktolveuppdatering”

  1. Det går lite si och så med läsningen över huvud taget, skulle jag vilja påstå. Men jag har precis läst ut Cormac McCarthys Vägen (samt gråtit ett par floder) och börjat på Sarah Waters En främling i huset.
    Det rör så sakteliga på sig.

    1. Har man ingen uthållighet måste man vara snabb i starten så är det! Just nu har jag så många böcker att läsa att jag inte läser alls.

  2. Har kommit igång, har snart läst två. Boktjuven är jag klar med och har lite kvar i New York-trilogin, så snart dags för den tredje boken i boktolvan. Ska bli spännande att se om jag fixar utmaningen.

  3. Jag är kanonnöjd med mina tre: Godnatt mister Tom, Anils skugga och Nästa som rör mig. Fast nu har det tagit stopp lite…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d