En virtuell julklapp kanske?

Hittade en rolig liten sak hos Liza och gav henne självklart ett par converse som alla bokbloggare bör ha minst ett par av. Lite otrevligt att tigga till sig julklappar kanske om än virtuella sådana. Lite kul ändå!

Nu ska jag slå in mina riktiga julklappar och de ska jag inte ha själv. I de bokpaket jag beställt till andra har det dock lyckats slinka ner hela fem pocketböcker till moi. En sjätte fick följa med hem från Bokia. Då jag varit så hemskans snäll i år kommer att börja 2011 med Utrensning, Hey Nostradamus, Sister, Den utstötte, Den glömda trädgården och Främling på tåg.

Vad ska du läsa i jul?

Leave christmas gifts

2 reaktioner på ”En virtuell julklapp kanske?”

  1. Jag har lärt mig att inte försöka planera vad jag ska läsa… det funkar inte för mig. Gillar att välja en ny bok lite på måfå 🙂
    Men det blir i alla fall till att läsa ut Jonas Gardells bok ”Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter”. Kanske dyker in i en fantasy efteråt?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: