Böcker jag ser fram emot del 5

Pocketböcker är bra när jag och boken ska transporteras på buss, tåg eller kanske flyg. Här är några sådana som jag ser fram emot att läsa i vår:

Tre apor heter Stephan Mendel-Enks rosade debutroman som kommer i pocket den 21 januari. Boken utspelar sig i Göteborgs judiska församling, vilket i sig är ett skäl att läsa den. Den ska vara både gripande och rolig utlovar Månpocket.

Norrlands svårmod Roman om ett försvinnande av Therése Söderling tillhör de böcker jag tycks ha missat helt. Konstigt då det låter som en bok som skulle passa mig väldigt bra. En spänningsroman om en familj i sönderfall är kanske inte så muntert, men helt klart intressant. Utkommer den 22 mars.

Flickan med snö i håret av Ninni Schulman läste var och varannan bokbloggare då den kom ut, men jag hann inte med. Nu får jag en ny chans i slutet av mars. Mer ond bråd död, men i Hagfors den här gången.

4 reaktioner på ”Böcker jag ser fram emot del 5”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: