Böcker jag ser fram emot del 3

Lyriknörden i mig måste få sitt. En styck trio poeter alltså:

Saskatoon av Jörgen Lind ges ut av Kabusa i slutet av mars. Jag har aldrig hört talas om Lind, men detta är tydligen hans sjunde verk så han är knappast en debutant. Det utlovas att han i detta verk ska nå helt nya områden och det är dessa som kallas Saskatoon. Det här skulle kunna vara ungefär hur bra som helst, eller bara galet.

Det finns få poeter som kan mäta sig med Tomas Tranströmer och jag skulle verkligen vilja ha samlingsverket Dikter och Prosa 1954-2004.

Jag har tyckt mycket om de romaner jag läst av Paula Jaskoviak och nu ger hon ut en diktsamling. Regnet och gräset heter den och kommer ut den 11 februari. Den ser jag definitivt fram emot!

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: