Läst i november

Jag gjorde en läsplanering som jag faktiskt följde förvånansvärt bra, vilket betyder till ungefär 50%.

Att leva och dö som Joe Strummer, Marcus Birro

Döden inpå livet, Maureen O’Brien

Jag ska fånga en ängel, Håkan Östlundh

På y-fronten intet nytt, Peter Eriksson

Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig, Mark Levengood

Konsten att tala med en änkling, Jonathan Tropper

En skugga blott, Maria Lang

Babyfather, Joanna Kenrick

Stilla dagar i Mixing Part, Erlend Loe

Them and us, Bali Rai

Kärlek, vänskap, hat, Alice Munro

Does my head look big in this, Randa Abdel-Fattah

12 lästa böcker, men då är två väldigt tunna. Det har varit en rätt seg läsmånad och många halvlästa böcker ligger och dräller här hemma. När jag väl sätter mig och läser blir det väldigt koncentrerat och intensivt, men stunderna har varit få.

Topparna under november var dock helt klart fler än bottennappen. Jag skulle vilja lyfta fram Döden inpå livet, Konsten att tala med en änkling och En skugga blott lite extra. Stilla dagar i Mixing Part var dock sådär.

Just nu läser jag  Revolt av Suzanne Collins! Jag är också mitt i Marshmallows till frukost, som jag valde endast på grund av den synnerligen vackra titeln. Den verkar lovande än så länge.

Seg är däremot tegelstenen om Alberte av Cora Sandel som jag så gärna vill tycka om. Jag kommer i alla fall att läsa ut den första boken, men fångas jag inte då kommer jag att ge mig.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: